Stoiximan Super League

Ζαμπά: «Να διατηρήσουμε το πλεονέκτημά μας»

Στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ που προηγήθηκαν και σε αυτά που ακολουθούν, αλλά και στον στόχο της διατήρησης του «δικεφάλου» στην πρώτη θέση με μαξιλαράκι ασφαλείας, αναφέρθηκε ο Λέο Ζαμπά.

Δηλώσεις στην κάμερα της Nova εν όψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ και των κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν έκανε ο Λέο Ζαμπά.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που με υποδέχτηκε ο ΠΑΟΚ. Οι συμπαίκτες μου με έχουν βοηθήσει, καθώς υπάρχει ένας συνεχόμενος ρυθμός παιχνιδιών και αυτό δεν είναι εύκολο. Το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις πόντους για να συνεχίσουμε με νίκες, ωστέ να φτάσουμε στο μεγάλο μας στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα τρία επόμενα ματς μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου είναι πολύ σημαντικά. Αν καταφέρουμε και πάρουμε ισάριθμες νίκες θα διατηρήσουμε σοβαρό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων, μπαίνοντας στο δεύτερο γύρο σαν πρωτοπόροι. Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν αλλά και σε αυτά που ακολουθούν, αλλάζουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και προσπαθούμε να εξελιχθούμε ανάλογα με τον αντίπαλο. Στην ομάδα υπάρχουν νεαροί παίκτες χωρίς παραστάσεις, αλλά και πολύ έμπειροι. Νομίζω πως αυτή η μίξη θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος
», ανέφερε ο Βραζιλιάνος άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x