Ιταλία

Ζανέτι: «Ελπίζω να μείνει ο Ικάρντι στην Ίντερ»

Την επιθυμία του να παραμείνει ο Μάουρο Ικάρντι στην Ίντερ εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Χαβιέ Ζανέτι.

Ο Χαβιέρ Ζανέτι είναι σίγουρα ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που το όνομά του έχει γίνει συνώνυμο ενός συλλόγου. Ο 45χρονος Αργεντινός, αφού «υπηρέτησε» για πάνω από 19 χρόνια την Ίντερ, πλέον έχει αναλάβει άλλο πόστο και συγκεκριμένα αυτό του αντιπροέδρου της ομάδας.

Με πρόσφατη συνέντευξή του, ο πρώην αρχηγός των «νερατζούρι» μίλησε για τον οδυνηρό αποκλεισμό της ομάδας από τη «νοκ άουτ» φάση του Champions League, ενώ αναφέρθηκε και στον Μάουρο Ικάρντι. Συγκεκριμένα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την παραμονή του Αργεντινού επιθετικού στην ιταλική ομάδα, τονίζοντας παράλληλα πως μπορεί άνετα να γίνει κομμάτι της ιστορίας της Ίντερ.

«Ελπίζω ότι ο Ικάρντι θα παίξει για πολλά χρόνια ακόμα στην Ίντερ και πραγματικά ελπίζω ότι θα γίνει ένας «θρύλος» στην ιστορία του συλλόγου. Ειδικά επειδή η συμβολή του στην ομάδα είναι θεμελιώδεις» ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε πως: «Ο στόχος της περασμένης σεζόν ήταν να προκριθούμε στο Champions League. Δυστυχώς το ταξίδι μας στον θεσμό σταμάτησε με τον αγώνα επί της Αϊντχόφεν. Αυτό δεν σημαίνει πως ξεμείναμε από στόχους. Το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Europa League είναι τρεις σημαντικές διοργανώσεις για εμάς και πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο".

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x