Champions League

Ζαρντίμ: «Φαβορί η Σίτι, αλλά έχω πίστη»

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ παραχώρησε τον τίτλο του φαβορί στη Μαν. Σίτι, αλλά δεν έκρυψε πως πιστεύει στις δυνατότητες της Μονακό για να προχωρήσει πέρα από τους «16» του Champions League.

Την Μάντσεστερ Σίτι έχρισε ως φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, αν και δεν έκρυψε πως πιστεύει στις δυνατότητες της Μονακό να κάνει την έκπληξη στους «16».

«Η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια μεγάλη ομάδα, έφτασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης της περασμένης σεζόν και έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Δεν είμαστε το φαβορί, έχω όμως πίστη στις ικανότητες μας. Μεσολαβούν άλλωστε πάνω από 60 μέρες από τώρα μέχρι και τα παιχνίδια αυτά. Για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, αυτό είναι ένα μεγάλο διάστημα. Πολλά μπορούν να αλλάξουν», σχολίασε ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε: «Είναι σίγουρο πάντως πως μαζί με τις Μπαγέρν και Ρεάλ Μαδρίτης, συγκαταλέγεται στις ισχυρότερες ομάδες που βγήκαν ως δεύτεροι από την κλήρωση, και ο Πεπ Γκουαρντιόλα από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x