Stoiximan Super League

Ζαχαρόπουλος: «Δεν αξίζει στον Ατρόμητο αυτή η θέση»

Για την ποιότητα του Ατρόμητου, που δεν έχει φανεί στα μέχρι τώρα αποτελέσματα, την πρόσληψη του Δέλλα και το διαζύγιο με τον Γρηγορίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος.

Η ατυχία έχει στοιχίσει στον Ατρόμητο σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος επιθετικός των Περιστεριωτών μίλησε για την λύση της συνεργασίας του συλλόγου με τον Μιχάλη Γρηγορίου, τονίζοντας πως του έλειψε η τύχη, ενώ αναφέρθηκε και στην έναρξη της συνεργασίας με τον Τραϊανό Δέλλα.

Αναλυτικά όσα είπε στους Μάνο Ζερβάκη, Παύλο Κουστέρη και Βαγγέλη Νερατζιά:

Για την πρόσληψη του Τραϊανού Δέλλα: «Στα σεμινάρια για το δίπλωμα προπονητικής έχω ακούσει τα καλύτερα για τον Δέλλα. Άλλο η θεωρία, όμως, κι άλλο η πράξη. Συμφωνώ απόλυτα με την επιλογή του Ατρόμητος για Έλληνα προπονητή. Ο Σπανός έχει δείξει πως στηρίζει τους Έλληνες και συμφωνώ απόλυτα. Έγινε εξαιρετική πορεία απ’ τον Παράσχο, με Δώνη και μετά με Γρηγορίου. Είναι πολύ σημαντικό ότι στηρίζει τους προπονητές απ’ την Ελλάδα».

Για τον Μιχάλη Γρηγορίου: «Με τον Μιχάλη είμαστε φίλοι και παλιά. Τον συνάντησα πρόσφατα, ήταν ευχαριστημένος απ’ τον Ατρόμητο και από το ρόστερ που είχε. Στο ποδόσφαιρο όμως μεγάλος παράγοντας είναι η τύχη. Δεν μπορείς πάντα να προβλέψεις το μέλλον στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να δείξεις άμεσα έργο, γιατί δεν μπορεί να περιμένει ο κόσμος για να δει αποτελέσματα. Το έργο ενός προπονητή δεν πρέπει να κρίνεται απ’ τη μια μέρα στην άλλη. Στην Ελλάδα βιαζόμαστε να δούμε έργο. Ο Μιχάλης ξεκίνησε καλά, αλλά θεωρώ πως είχε κάποιες ατυχίες».

Για το ρόστερ του Ατρόμητου: «Υπάρχει αξιόλογο ρόστερ, αλλά σχετικά μικρό σε αριθμό παικτών για αυτά που θέλει να πετύχει. Έχει 24 παίκτες αλλά δεν είναι όλοι για 11άδα. Ήθελε μια δυο προσθήκες για να ναι πλήρης».

Για την απόφαση του Δέλλα να βρει γρήγορα τον επόμενο σταθμό μετά την ΑΕΚ: «Έφυγε λίγο άσχημα απ’ την ΑΕΚ και ίσως βρήκε στον Ατρόμητο αυτό που δεν θα πετύχαινε με την ΑΕΚ, αφού έφυγε. Μια ευρωπαϊκή πορεία, που είναι ο στόχος του Ατρόμητου. Μετά από τέσσερα χρόνια ευρωπαϊκής παρουσίας, δεν μπορεί να κοιτάξει πλέον από κει και κάτω, πρέπει ο στόχος να είναι ψηλότερο. Πιστεύω πως συμβάδισαν στους στόχους του μέλλοντος, που είναι μια θέση στην πεντάδα, καλή ευρωπαϊκή πορεία και καλή πορεία στο κύπελλο. Είναι πράγματα που μπορεί να πετύχει με τον Τραϊανό».

Για το κακό ξεκίνημα του Ατρόμητου: «Με εξέπληξε ο Ατρόμητος, όταν τον παρακολούθησα. Απ’ το κέντρο και μπροστά έχει φοβερή ποιότητα. Δεν του αξίζει να βρίσκεται σ' αυτή τη θέση. Δεν είναι εύκολο να έχουν πολλές ομάδες απ’ τη μέση και μπροστά τέτοια ποιότητα».

Για την ενίσχυση που πιστεύει πως θα χρειαζόταν: «Ίσως λίγο στην άμυνα και ένα σέντερ φορ κολώνα. Όχι βαρύ. Έχει τον Ναπολεόνι που είναι περιφερειακός και μόνο τον Λετ Αλέκ, ο οποίος πιθανότατα δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στους ρυθμούς και δεν δείχνει να ταιριάζει στον Ατρόμητο».

Για το ότι είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής: «Καλό είναι να ξεκινάς στις χαμηλές κατηγορίες, αλλά όχι το καλύτερο στην Ελλάδα. Ίσως απογοητευτείς. Καλύτερα να ξεκινάς από ψηλά, για να γνωρίζεις καλύτερα τις κατηγορίες που θες να φτάσεις.

Για τον τρόπο που έχει η διοίκηση να προσεγγίζει μεγάλα ονόματα: «Ο Ατρόμητος είναι από πολλές απόψεις στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Σε οργάνωση, προπονητικές εγκαταστάσεις κλπ, μετά τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ είναι η πέμπτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ο Σπανός έχει φτιάξει τέτοια κατάσταση που σου δίνει τα εχέγγυα να δουλέψεις σωστά. Το οικονομικό, που είναι σταθερό ακόμα και εν μέσω κρίσης. Ό,τι ζητάει ο προπονητής το δίνει. Δεν παρεμβαίνει στο έργο του προπονητή. Οπότε γιατί να μη θες να δουλέψεις με μια τέτοια διοίκηση και σε ένα τέτοιο όνομα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x