Stoiximan Super League

Ζαχίντ: «Ο Δώνης έπαιξε σημαντικό ρόλο για να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Τον καταλυτικό ρόλο που είχε η παρουσία του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό ώστε να πάρει την απόφαση να φορέσει τη φανέλα του υπογράμμισε ο Γκαϊάς Ζαχίντ.

Χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και αποφασισμένος να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του «τριφυλλιού» δήλωσε ο Γκαϊάς Ζαχίντ.

Στις πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του δανεισμού του από τον ΑΠΟΕΛ ο Νορβηγός χαρακτήρισε τιμή του ότι θα φορέσει τη φανέλα των «πράσινων».

Υπογράμμισε, δε, ότι καταλυτικό ρόλο για να συμβεί αυτό έπαιξε η παρουσία του Γιώργου Δώνη, ο οποίος ήταν ο προπονητής που τον είχε πάρει και στην κυπριακή ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζαχίντ

«Από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ήθελα να έρθω. Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε ο κ. Δώνης. Είναι ο προπονητής που με έφερε στο ΑΠΟΕΛ και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Champions League.

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα και πολύ γνωστός στην Ευρώπη. Είναι τιμή για μένα που θα φορέσω τη φανέλα του και αποτελεί μια καλή ευκαιρία να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ σε υψηλότερο επίπεδο με μια ομάδα που έχει πάντοτε υψηλούς στόχους.

Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, γιατί η θέση του Παναθηναϊκού πρέπει να είναι πάντοτε στην κορυφή.

Είμαι δημιουργικός παίκτης, μου αρέσει να έχω τη μπάλα και να συμμετέχω στη δημιουργία παιχνιδιού, θέλω να σκοράρω αλλά και να μοιράζω ασίστ στους συμπαίκτες μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x