Ιταλία

Ζάζα: «Πανέμορφη εμπειρία η Γιουβέντους»

Ευγνώμων για όσα του προσέφεραν Σασουόλο και Γιουβέντους εμφανίστηκε ο Σιμόνε Ζάζα, μιλώντας σε ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό.

Τη συμβολή των Σασουόλο και Γιουβέντους στην εξέλιξη της καριέρας του εκθείασε ο Σιμόνε Ζάζα, σε συνέντευξή του στο «Fox Sports Italia».

Μέτα το ανεπιτυχές πέρασμα του από τη Γουέστ Χαμ, ο Ιταλός επιθετικός βιώνει μία εξαιρετική περίοδο στη Βαλένθια όμως δεν ξεχνά όσα του έδωσαν Σασουόλο και Γιουβέντους.

«Η Σασουόλο είναι μία ομάδα που θα βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου και θα έχει τη στήριξή μου. Από εκεί άρχισαν όλα. Έμαθα να σκοράρω και «χρωστώ» πολλά στον Ντι Φραντζέσκο, ο οποίος με δίδαξε σημαντικά πράγματα. Τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια στην πόλη και τους φίλους του συλλόγου.

Η καλύτερή μου ανάμνηση από τη Γιουβέντους ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, αποτέλεσαν τους πρώτους τίτλους της καριέρας μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα γκόλ που σημείωσα απέναντι σε Νάπολι και Τορίνο. Μολονότι δεν είχα μεγάλο χρόνο συμμετοχής έμαθα πολλά και βελτιώθηκα. Η θητεία μου στη Γιούβε ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία και έδωσα ότι είχα
» δήλωσε ο 26χρονος σέντερ φορ.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x