Γενικά

Ζντιέλαρ: «Έγινα καλύτερος στον Ολυμπιακό, γιατί δούλεψα με μεγάλους παίκτες και προπονητές»

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τη θητεία του στον Ολυμπιακό –κι ας μην είχε πολύ ενεργό ρόλο- ο Σάσα Ζντιέλαρ, μιλώντας στον Τύπο της Σερβίας.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Σάσα Ζντιέλαρ.

Ο διεθνής Σέρβος, ο οποίος μετακόμισε στην Παρτίζαν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τόνισε πως έμαθε πολλά και βελτιώθηκε αισθητά στους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά, καθώς εκεί δούλεψε με μεγάλους παίκτες και προπονητές, ενώ στο τέλος αποκάλυψε πως είχε πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά την απέρριψε αμέσως, αφού είναι οπαδός των «ασπρόμαυρων».

«Δεν νιώθω πίεση. Ήρθα από τον Ολυμπιακό, που είναι επίσης ένας τεράστιος σύλλογος και έχει μεγάλες φιλοδοξίες και στόχους, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μόνο εσύ μπορείς να δημιουργήσεις πίεση στον εαυτό σου», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Ζντιέλαρ στην ιστοσελίδα «mozzartsport» και πρόσθεσε με τη θητεία του στον Ολυμπιακό, όπου σε δύο χρόνια μέτρησε μόλις 28 παιχνίδια:

«Αυτό μπορεί να γίνει. Έχω πολλά καλά να θυμάμαι από τον Ολυμπιακό, όπου απέκτησα πολλές εμπειρίες. Εκεί, ωρίμασα. Πήγα εκεί μικρός και επέστρεψα με μούσι. Έγινα πολύ καλύτερος από τότε που έφυγα από τη Σερβία, καθώς δούλεψα με μεγάλους παίκτες και προπονητές».

Για το αν είχε πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα: «Υπήρξε πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά αμέσως είπα “όχι”. Είχα πει ότι αν δεν υπήρχε πρόταση από την Παρτίζαν, τότε θα πήγαινα στον Ερυθρό Αστέρα κα θα πάλευα για μία θέση στον Ολυμπιακό. Ο πρώην προπονητής, Μπέσνικ Χάσι, μου έδωσε ευκαιρίες, αλλά στη συνέχεια άλλαξε ο προπονητής. Το σίγουρο όμως ήταν ότι δεν θα πήγαινα στον Ερυθρό Αστέρα. Στο ματς με την Παρτίζαν, ο Γιάγκος Βούκοβιτς ήταν δίπλα μου στον πάγκο και μαζί τραγουδούσαμε τον ύμνο της ομάδας».

Για τη μεταγραφή του πρώην συμπαίκτη του στους «ερυθρόλευκους», Μοχάμεντ Μπεν στον Ερυθρό Αστέρα: «Όταν ήρθε η πρόταση για τον Μπεν, του είπα ότι θα ήταν καλύτερο για εκείνον να πάει εκεί και σε μία ομάδα που θα τον υπολόγιζαν περισσότερο. Πιστεύω ότι ήταν καλή ιδέα, καθώς γνωρίζει τον προπονητή, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Πανιώνιο. Τον βοήθησα κιόλας να προσαρμοστεί στο Βελιγράδι».

Για την προσαρμογή του Τζούρτζεβιτς στην Αθήνα: «Μόνο μέχρι να βρει διαμέρισμα. Μετά ήταν πιο εύκολα για εκείνον, καθώς ήμασταν ένα γκρουπ Βαλκάνιων: αυτός, εγώ, Μάριν, Βούκοβιτς και Μίλιτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x