Euro 2024

Ζέκα: «Μαγική στιγμή το ντεμπούτο μου στην Εθνική»

Για τα συναισθήματά που ένιωσε στο ντεμπούτο του με την Εθνική και τη συνεργασία του με τους Σάμαρη και Μήτρογλου μίλησε σε πορτογαλικό Μέσο ο Ζέκα. «Ό,τι έχω καταφέρει οφείλεται στην Ελλάδα», ανέφερε

Ως την κορυφαία στιγμή της καριέρας του χαρακτήρισε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας ο Καρλς Ζέκα, μιλώντας στην πορτογαλική «A’ Bola».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στα συναισθήματά του, αλλά και στη συνεργασία που είχε με τους Ανδρέα Σάμαρη και Κώστα Μήτρογλου.

«Ήταν, ίσως, η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου. Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα, να μπω στο γήπεδο και να ακούσω τον εθνικό ύμνο. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα το ντεμπούτο με την ελληνική ομάδα στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου. Ήταν μαγική στιγμή. Έμαθα τον εθνικό ύμνο πριν πέντε ή έξι μήνες. Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Πέρασε από το μυαλό μου από πού ξεκίνησα και τι χω καταφέρει. Ήμουν χαρούμενος για ότι κέρδισα. Ήμουν υπερβολικά χαρούμενος», σχολίασε για το ντεμπούτο του, ενώ για την συνεργασία με τους Έλληνες που αγωνίζονται στην Πορτογαλία είπε:

«Ο Σάμαρης και ο Μήτρογλου βοήθησαν αρκετά. Μου ευχήθηκαν καλή τύχη, μου είπαν ότι θα με βοηθήσουν σε ότι χρειαστώ. Με υποδέχτηκε όλη η ομάδα σαν να ήμουν Έλληνας. Τρέφω μεγάλη αγάπη για αυτή τη χώρα, βρίσκω πολλά κοινά με τους ανθρώπους. Πάντα με υποστήριζαν, ό,τι έχω καταφέρει είναι εξαιτίας της Ελλάδας. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, νομίζω πως θα μείνω εδώ. Αισθάνομαι Έλληνας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x