Europa League

Ζέκα: «Μας στοίχισαν οι χαμένες ευκαιρίες»

Στις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού απέδωσε την ήττα από τη Θέλτα στο Βίγκο για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League ο Κάρλος Ζέκα.

Ο αρχηγός των «πράσινων» τόνισε πως ήταν δύσκολο ματς και ήταν άτυχοι, σε αντίθεση με τους Γαλιθιάνους που έκαναν γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ενώ θεωρεί πως την Κυριακή πρέπει να βγάλουν αντίδραση και να κάνουν μια καλή εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα. Κάναμε ευκαιρίες και όταν δεν σκοράρεις, αυτό στοιχίζει. Παίξαμε καλά, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε το αποτέλεσμα, ενώ αυτοί έκαναν γκολ τις ευκαιρίες τους. Έπρεπε να σκοράρουμε, δεν το πετύχαμε, πρέπει, όμως, να συνεχίσουμε.

Ήμασταν καλοί, πρέπει να το κρατήσουμε. Πρέπει να δείξουμε αντίδραση. Έχουμε την Κυριακή ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό και, όταν έρθει η ώρα να παίξουμε πάλι στην Ευρώπη, να δούμε τότε».

Ο Κριστιάν Λεντέσμα μίλησε για τη φάση του πέναλτι. «Δεν το έχω δει καλά, αλλά οι συμπαίκτες μου είπαν ότι ήταν πέναλτι».

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες συμπλήρωσε πως: «Άνθρωπος είναι και ο διαιτητής, μπορεί να έχει κάνει και λάθος. Εμείς, από την πλευρά μας, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και θα έπρεπε να είχαμε πετύχει ένα γκολ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x