Γενικά

Ζέκα: «Μου έδωσε πολλά ο Παναθηναϊκός»

Πολλά και ενδιαφέροντα για την πρώτη του χρονιά στην Κοπεγχάγη, τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Τεέμου Πούκι που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ είπε ο Κάρλος Ζέκα στον «Arena Fm».

Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, Κάρλος Ζέκα, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm, για την παρουσία του στην Κοπεγχάγη, για τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον υποψήφιο νέο επιθετικό του ΠΑΟΚ, Τεέμου Πούκι.

Αναλυτικά, ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας μέσος, μίλησε για:

-την Κοπεγχάγη: «Ήταν η πρώτη μου χρονιά. Η ομάδα είχε αλλάξει πολλούς παίκτες, ήταν 6-7 καινούριοι παίκτες στην 11άδα και η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά. Αλλά τώρα πέρασε και τώρα κοιτάμε μπροστά για την καινούρια σεζόν, ώστε όλοι μαζί να πάμε την ομάδα στην 1η θέση».

-το αν του λείπει η Ελλάδα: «Ναι, μου λείπει. Όλα στην Ελλάδα μου λείπουν, γιατί πέρασα έξι υπέροχα χρόνια. Και όταν μιλάω εδώ πάντα τους λέω ότι ‘δεν υπάρχει σαν την Ελλάδα’».

-το αν γνωρίζει τι έγινε πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είχα ακούσει κάποια πράγματα και γνωρίζω ότι κάποια παιχνίδια δεν ήταν καλά. Είχα, όμως, περισσότερο το μυαλό μου στα θέματα της ομάδας».

-τον Πούκι: «Τον είδα πέρυσι. Είναι ένας καλός παίκτης. Κάνει πολύ ωραίες κινήσεις και μέσα στην περιοχή είναι πολύ επικίνδυνος. Και δουλεύει πάρα πολύ για την ομάδα αμυντικά και τρέχει».

-το αν είναι σέντερ φορ περιοχής: «Κινείται μπροστά στην περιοχή. Η Μπρόντι έπαιξε σ’ ένα στυλ με δύο επιθετικούς μπροστά, ο ΠΑΟΚ παίζει μ’ έναν, και μία από τις κινήσεις τους ήταν μπροστά στην περιοχή με πλάτη στην άμυνα».

-τον Πρίγιοβιτς και τη σύγκρισή του με τον Πούκι: «Είναι άλλο στυλ. Ο Πρίγιοβιτς είναι πιο πολύ στην περιοχή και αρέσκεται στο να κρατάει την μπάλα και να δίνει στους συμπαίκτες του που βγαίνουν μπροστά. Ο Πούκι φεύγει πιο πολύ στον χώρο».

-το αν θα μπορούσαν να παίξουν μαζί: «Ναι, νομίζω ταιριάζουν. Ο Πούκι έπαιξε μ’ έναν παίκτη με το στυλ του Πρίγιοβιτς και νομίζω ότι δεν θα είναι δύσκολο ούτε γι’ αυτόν ούτε για τον Πρίγιοβιτς».

-τις διαφορές του ελληνικού με το δανέζικο πρωτάθλημα: «Οι ομάδες εδώ προσπαθούν να παίξουν πιο πολύ και είναι λίγο πιο οργανωμένες τακτικά. Αλλά πιο πολύ λείπει το πάθος, ο κόσμος, οι φωνές του κόσμου και η πίεση που έχεις όταν παίζεις στις μεγάλες ομάδες. Μου λείπει η ατμόσφαιρα των ελληνικών γηπέδων».

-το τι σημαίνει για τον ίδιο η Ελλάδα: «Πολλά…. Είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω. Νιώθω την Ελλάδα σαν πατρίδα μου. Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε πολλά και με έκανε να νιώθω ένας από αυτούς. Και μετά τον καιρό και σιγά-σιγά αγάπησα πιο πολύ την Ελλάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x