Ελλάδα

Ζέκα στον ΣΠΟΡ FM: «Παίξαμε καλά και αξίζαμε μεγαλύτερο σκορ»

Ικανοποιημένος για τη βελτίωση της Εθνικής ομάδας -και πεπεισμένος ότι εκείνη άξιζε τη νίκη με μεγαλύτερο σκορ απέναντι στη Φινλανδία- εμφανίστηκε ο Κάρλος Ζέκα, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Την πίστη ότι η Εθνική άξιζε μια μεγαλύτερη νίκη απέναντι στη Φινλανδία, που θα κρατούσε ζωντανές τις ελπίδες για την πρώτη θέση του ομίλου στο Nations League, εξέφρασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κάρλος Ζέκα.

«Θέλαμε να νικήσουμε και με περισσότερα γκολ. Δεν το καταφέραμε, αλλά νομίζω ότι παίξαμε καλά και αξίζαμε μεγαλύτερο σκορ. Ο προπονητής είναι λίγες μέρες εδώ, μας είπε πώς θέλει να παίξουμε και νομίζω ότι το κάναμε. Αλλάξαμε το μυαλό μας και κάναμε καλό παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο άσος της Κοπεγχάγης.

Ερωτώμενος, δε, για τις διαφορές που εντόπισε μετά την έλευση Αναστασιάδη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, ο Ζέκα αρνήθηκε να μπει σε αυτή τη διαδικασία λέγοντας: «Δεν θέλω να μιλήσω για τα προηγούμενα ματς, γιατί σέβομαι πολύ τον προηγούμενο προπονητή που με έφερε στην Εθνική και του οφείλω ένα ευχαριστώ.

Δεν θα πω αν είναι καλύτερα ή χειρότερα τώρα, αλλά η ομάδα έδειξε ότι ήθελε να νικήσει. Σήμερα παίξαμε καλά και πήραμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x