Ελλάδα

Ζέκα: «Θέλουμε να πάμε στο EURO και φαίνεται»

Την επιθυμία όλων των διεθνών για πρόκριση στα τελικά του EURO επεσήμανε ο Κάρλος Ζέκα, μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Ουγγαρίας.

Στο ομαδικό πνεύμα της εθνικής ομάδας στάθηκε ο Κάρλος Ζέκα, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα με την Ουγγαρία στο Ολυμπιακό Στάδιο. Παράλληλα, ο μέσος της Κοπεγχάγης επανέλαβε την μεγάλη επιθυμία του ιδίου και των άλλων διεθνών για την πρόκριση στα τελικά του EURO.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Όταν παίζω τα δίνω όλα για τη φανέλα που φοράω. Και σήμερα έκανα το ίδιο. Σκέφτομαι μόνο να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου να νικήσουμε. Παίζουμε ποδόσφαιρο και λάθη κάνουμε συνέχεια. Κάναμε εύκολα λάθη σήμερα, αλλά ήμασταν ομάδα και στηρίζαμε ο ένας τον άλλον. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά και το είδε και ο κόσμος αυτό» τόνισε αρχικά.

Αναφερόμενος στους Τζιόλη και Κουρμπέλη, αλλά και τη συνέχεια στον όμιλο, τόνισε: «Και οι δύο βοήθησαν την ομάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι άργησα πολύ να καταλάβω πως παίζουμε. Όμως, ευτυχώς το κατάλαβα και βοήθησα περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήμουν μόνο εγώ. Εμείς θέλουμε πολύ να πάμε στο Euro. Κι αυτό φαίνεται. Το θέλουμε και το βγάζουμε. Ο Σωκράτης, ο Μανωλάς. Όλοι μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x