Stoiximan Super League

Ζεράλντες: «Είμαι και εγώ μαχητής και θα ταιριάξω με τους οπαδούς μας»

Στον κόσμο της ΑΕΚ απευθύνθηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Φρανσίσκο Ζεράλντες που αναφέρθηκε στην ιστορία της «Ένωσης», τονίζοντας πως και ο ίδιος είναι μαχητής στο γήπεδο.

«Διαβασμένος» ήρθε στην ΑΕΚ ο Φρανσίσκο Ζεράλντες, που στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «Ένωσης» αναφέρθηκε στην ιστορία τους συλλόγου, τους προγονικούς αγώνες και τον κόσμο της ομάδας.

Μάλιστα τόνισε ότι θα ταιριάξει στην ομάδα, αφού και ο ίδιος είναι μαχητής στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε Ζεράλδες στην κάμερα του ΑΕΚTV:

«Ήρθα στην ομάδα ειδικά για τον κύριο Καρντόσο γιατί έχω δουλέψει μαζί του στην Ρίο Άβε. Οι οπαδοί δεν τον γνωρίζουν ακόμη, αλλά εγώ μπορώ να πω ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και ο τρόπος παιχνιδιού του θα τους κάνει να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο.

Για την ΑΕΚ έχω διαβάσει ότι ιδρύθηκε από ανθρώπους που εκδιώχθηκαν από την πατρίδα τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι άνθρωποι που έχουν παλέψει απέναντι στις δυσκολίες και στις αντιξοότητες και για αυτό το λόγο οι οπαδοί δείχνουν τόσο μεγάλο πάθος για την ομάδα. Αυτό μου αρέσει γιατί και εγώ είμαι μαχητής ως ποδοσφαιριστής οπότε θα ταιριάξω με τους οπαδούς μας.

Είμαι εδώ για να πετύχω τους στόχους μου με την νέα μου ομάδα. Έχω το πλεονέκτημα ότι γνωρίζω τα «θέλω» του προπονητή και αυτό θα με βοηθήσει να παίξω ακόμη καλύτερα. Για το μέλλον θα υπάρξει χρόνος για να τα συζητήσουμε. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, ούτε το να μείνω στην ομάδα περισσότερο από αυτόν τον χρόνο. Θα εξαρτηθεί από το πώς θα παίξω εδώ, αλλά αυτή τη στιγμή εστιάζω στο τώρα και στη φετινή χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x