Πορτογαλία

Ζέσους: «Ελπίζω με τον Ολυμπιακό να έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου»

Ο Ζόρζε Ζέσους αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στους αρκετούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έκανε την ευχή να έχει όλους τους παίκτες του έτοιμους με τον Ολυμπιακό.

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ανησυχούν τον Ζόρζε Ζέσους ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό στην Πορτογαλία για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Και σε αυτά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο προπονητής της Σπόρτινγκ, κάνοντας την ευχή πως θα καταφέρει να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του για το ματς με τους «ερυθρόλευκος».

«Ήταν πολύ σημαντικό αυτές τις ημέρες να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από πρόβλημα τραυματισμού, όπως ο Ντουμπιά που ήρθε από την εθνική του ομάδα με πρόβλημα. Οι Γουίλιαμ, Ματιέ, Κοεντράο και Πιτσίνι δεν προπονούνταν σε κανονικούς ρυθμούς αλλά ελπίζουμε ότι αύριο θα αρχίσουν να μπαίνουν στις προπονήσεις. Πιστεύω ότι θα έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου την Τετάρτη με τον Ολυμπιακό και θα έχω έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο, κάτι που μου αρέσει», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x