Champions League

Ζέσους για Μέσι: «Εάν δεν παίξει ο κοντούλης, είμαστε πιο κοντά στην πρόκριση»

Η ατάκα του προπονητή της Σπόρτινγκ μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού για το ματς με την Μπαρτσελόνα και τη συμμετοχή του Λιονέλ Μέσι.

Χαρούμενος για τη νίκη αλλά και σε μεγάλο βαθμό και από την εμφάνιση της Σπόρτιγνκ παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζόρζε Ζέσους. Ο τεχνικός των «λιονταριών» σχολιάζοντας το ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Μπαρτσελόνα τόνισε πως ελπίζει να μην αγωνιστεί ο Μέσι, τον οποίο χαρακτήρισε χαριτολογώντας «κοντούλη».

«Πετύχαμε δύο στόχους. Να νικήσουμε και να μην τραυματιστούν οι παίκτες που επέστρεψαν. Ήταν άριστο παιχνίδι από εμάς, το οποίο βέβαια είχε και κακά διαστήματα. Ειδικά από τη στιγμή που κάναμε το 3-0. Ήξερα ότι ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην αντεπίθεση.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, θέλουμε να πάμε εκεί και να νικήσουμε. Εάν ο κοντούλης (Μέσι) δεν παίξει, είμαστε πιο κοντά στο στόχο. Οι προπονητές, όταν έχουν προκριθεί προσπαθούν να ξεκουράσουν τους παίκτες. Ελπίζω κι ο προπονητής της Μπαρτσελόνα να κάνει το ίδιο»
, είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x