Stoiximan Super League

«Ζεσταίνεται» ο κόσμος του Παναθηναϊκού

Την ανατροπή του αρνητικού κλίματος γύρω από την ομάδα κατάφεραν με τις εμφανίσεις τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού και την Κυριακή θα δουν… άλλο ΟΑΚΑ κόντρα στον Λεβαδειακό.

Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε μέσα στη μιζέρια και με τους χειρότερους οιωνούς για το τριφύλλι, όμως ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του δείχνουν έτοιμοι να αντιστρέψουν με το καλημέρα αυτό το κλίμα.

Το 3Χ3 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και ακόμη περισσότερο η εικόνα του Παναθηναϊκού σε αυτά τα παιχνίδια μοίρασε χαμόγελα τις τελευταίες εβδομάδες στον παγωμένο μέχρι τότε κόσμο της ομάδας.

Η καθυστέρηση στις διοικητικές εξελίξεις, τα όσα συνέβησαν πέρσι και η αποχώρηση από την Λεωφόρο έκαναν τους φίλους των πράσινων επιφυλακτικούς. Όμως όσο κυλάει η σεζόν το ελληνικό και νεανικό σύνολο του τριφυλλιού «αναγκάζει» τον κόσμο του Παναθηναϊκού να στηρίξει αυτή τη προσπάθεια.

Έτσι, στο κυριακάτικο ματς με τους Βοιωτούς το τριφύλλι περιμένει δυναμική στήριξη του κόσμου στο ΟΑΚΑ, με τις αρχικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 15-20 χιλιάδες οπαδούς.

Τα εισιτήρια αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός της σημερινής ημέρας, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ έχει διαθέσει ως τώρα 3.000 διαρκείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x