Stoiximan Super League

«Ζεστός» για Γκνιάνιτς ο ΠΑΟΚ

Μια περίπτωση που εξετάζει σοβαρά ο ΠΑΟΚ από την εγχώρια αγορά είναι ο Ογκνιέν Γκνιάνιτς του Πλατανιά. Υπογράψει ο Κρέσπο.

Συνεχίζει να απασχολεί τον ΠΑΟΚ ο Ογκνιέν Γκνιάνιτς, ο οποίος έχει προταθεί και παραμένει στη μεταγραφική λίστα. Για πρώτη φορά ακούστηκε το όνομά του για τους Θεσσαλονικείς στις αρχές Ιουνίου, αλλά, σύμφωνα με τη «Live Sport», δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση γα τον 24χρονο μέσο του Πλατανιά.

Μπορεί να μην βρίσκεται στις βασικές επιλογές, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την περίπτωσή του. Την περασμένη σεζόν έκανε 26 συμμετοχές στη Super League και τρεις στο Κύπελλο.

Υπογράφει ο Κρέσπο

Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στον ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος αμυντικός (μπορεί να παίξει ως στόπερ και στα πλάγια της άμυνας) είναι στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Τρίτης και αυτό που απομένει είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του. Τόσο με τον ίδιο όσο και με την Άστον Βίλα υπάρχει συμφωνία.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σεβίλλη, Σανταντέρ, Πάντοβα, Μπολόνια, Βερόνα, Κόρντοβα, ενώ το 2015 πήγε στην Άστον Βίλα, στην οποία έμεινε για ένα εξάμηνο, προτού τον περασμένο Ιανουάριο μετακομίσει ως δανεικός στην Ράγιο Βαγεκάνο, με την οποία «έγραψε» 9 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x