Stoiximan Super League

Ζίβκοβιτς: «Κάποιος χτύπησε τον Σβιντέρσκι στο Καραϊσκάκης»

Σε σοβαρή καταγγελία πως κάποιος χτύπησε τον Κάρολ Σβιντέρσκι στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» προχώρησε ο Ζίβκο Ζίβκοβτς.

Ο Σέρβος γκολκίπερ του «Δικεφάλου» μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του και τόνισε πως ο Πολωνός επιθετικός των νταμπλούχων Ελλάδος δέχτηκε επίθεση από κάποιον έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, καθώς προχωρούσε στο διάδρομο έξω και πρόσθεσε πως προσπάθησαν να μη δώσουν σημασία σε όσα συνέβαιναν γύρω τους.

Αναλυτικά: «Η οργάνωση όταν φτάσαμε στο γήπεδο ήταν άσχημη, όμως ευτυχώς είχαμε τη δικιά μας προστασία από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όπως και να έχει, για κανέναν απολύτως λόγο έπρεπε να διανύσουμε 200 μέτρα για να φτάσουμε στα αποδυτήρια και εκεί δεχτήκαμε επίθεση και μας πετούσαν πολλά αντικείμενα».

Ο Ζίβκοβιτς συνέχισε, λέγοντας πως: Καθώς προχωρούσαμε, μάλιστα, χτυπήθηκε ο συμπαίκτης μου, Κάρολ Σφιντέρσκι. Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο όλο αυτό και συνεχίσαμε την πορεία μας και προσπαθήσαμε να μην δίνουμε σημασία, όσα γίνονταν γύρω μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x