Ισπανία

Ζιντάν: «Δεν ξέρω αν προλαβαίνουν τη Σίτι Κριστιάνο και Καρίμ»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε πως Ρονάλντο και Μπενζεμά δεν θα παίξουν το Σάββατο στον αγώνα της Ρεάλ με τη Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν, αλλά ελπίζει να προλάβουν στη ρεβάνς με τη Μαν. Σίτι.

Ούτε ο ίδιος ο Ζινεντίν Ζιντάν γνωρίζει ακόμη αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Καρίμ Μπενζεμά θα προλάβουν τον επαναληπτικό της Ρεάλ με τη Μαν. Σίτι την Τετάρτη για τα ημιτελικά του Champions League. Το μόνο βέβαιο γι’ αυτούς είναι πως θα χάσουν τον αγώνα του Σαββάτου με τη Σοσιεδάδ στο «Σαν Σεμπαστιάν».

«Ελπίζω ο Κριστιάνο και ο Καρίμ να είναι έτοιμοι για τον αγώνα της Τετάρτης. Αύριο, πάντως, θα παίξουν άλλοι στις θέσεις τους. Ο Κριστιάνο κάνει ό,τι μπορεί για να παίξει την Τετάρτη. Τα πηγαίνει καλά, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος αύριο. Και ο Καρίμ είναι μαχητής», τόνισε και πρόσθεσε: «Ανησυχώ πάντα όταν έχουμε τραυματίες, είτε είναι αυτοί οι δύο, είτε κάποιος άλλος παίκτης. Σκοπός μας είναι να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους και να είναι στο 100% το συντομότερο δυνατό. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, αλλά δεν θα ρισκάρουμε τη συμμετοχή κανενός. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τους έχω όλους πανέτοιμους την Τετάρτη».

Όσο για τον αγώνα στο Σαν Σεμπαστιάν; «Ο αγώνας με τη Σοσιεδάδ είναι δύσκολος. Είναι μια σκληρή ομάδα και ξέρουμε τι να περιμένουμε. Σκοπός μας είναι να ασκήσουμε πίεση. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μας είναι το παιχνίδι αυτό. Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη, με τρία ματς να απομένουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x