Champions League

Ζιντάν: «Είμαστε χαρούμενοι για αυτά που ζούμε»

Στη χαρά που αισθάνονται όλοι στη Ρεάλ για τις επιτυχίες των τελευταίων ετών και τα συνεχόμενα Τσάμπιονς Λιγκ στάθηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου του τελικού.

Ο «Ζιζού» τόνισε πως ζουν για αυτές τις στιγμές και πως ο Μπέιλ μπήκε για να πετύχουν το δεύτερο γκολ, «αποθεώνοντας» τον Ουαλό μέσο. Θεωρεί πως όλα οφείλονται στο ταλέντο και στη δουλειά των παικτών όλα αυτά τα χρόνια στο γήπεδο, ενώ δε θέλησε να σχολιάσει τη δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά: Για την κούπα: «Είμαστε πολύ καλά που βρισκόμαστε εδώ και που ζούμε όλο αυτό. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τη χαρά και τη στιγμή και αυτό που κάναμε. Που γράψαμε ιστορία. Ζούμε για αυτές τις στιγμές και αυτά τα συναισθήματα. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Είναι πολύ ωραίο αυτό που νιώθουμε μέσα μας».

Τη ροή του αγώνα: «Εμείς είχαμε στο μυαλό μας ακόμα και μετά την ισοφάριση το πως θα βγάλουμε πάλι φάση για γκολ. Όταν μπαίνει αλλαγή ο Μπέιλ και κάνει αυτά που είδατε, πως να μη χαιρόμαστε; Η παρουσία του Μπέιλ ήταν εξαιρετικά σημαντική, όπως είχε συμβεί με τον Κριστιάνο στο Τορίνο.

Την κατάκτηση του τροπαίου: «Δεν έχω λόγια. Είναι αυτό που έχει η ομάδα. Ταλέντο και δουλειά. Ελπίζαμε να πάνε όλα τα πράγματα καλά. Τα καταφέραμε πάλι. Είπα στους παίκτες μας να το διασκεδάσουν και να αξιοποιήσουν τη στιγμή».

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την δήλωση περί αποχώρησης: «Δεν το σκεφτόμαστε αυτό τώρα. Σκεφτόμαστε μόνο τι κάναμε. Θα δούμε τι θα γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x