Την πεποίθηση πως μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στη Ρεάλ, που έχει ήδη αποχαιρετήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο, εξέφρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

«Ξέρω πως η ομάδα έχει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης. Νιώθω αρκετά δυνατός για να αλλάξω την κατάσταση. Αν δεν ένιωθα έτσι, θα είχαμε πρόβλημα. Επίσης αν πίστευα πως οι παίκτες μου δεν καταλάβαιναν τι τους λέω, θα έφευγα αύριο», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός.

«Οι στόχοι μας πλέον είναι ξεκάθαροι. Μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League ξανά και θα κάνουμε το παν για να το πετύχουμε», πρόσθεσε.

Όσο για τον αποκλεισμό από τη Λεγκανές, είπε: «Είναι δική μου ευθύνη που δεν κερδίσαμε τη Λεγκανές. Ίσως δεν έδωσα το κίνητρο που έπρεπε στην ομάδα. Ο μόνος τρόπος για να βγούμε από την κρίση είναι με τη δουλειά και οι νίκες είναι αυτές που θα μας φέρουν ξανά ηρεμία. Οι παίκτες μου έχουν την εμπειρία και την ικανότητα να ξεπεράσουν αυτή την κατάσταση. Είμαι σίγουρος πως θα βγούμε από αυτή την κρίση. Σας διαβεβαιώνω γι’ αυτό».

Σχετικά με τη μεταγραφολογία, είπε: «Δεν θα άλλαζα καμία από τις αποφάσεις που πήρα φέτος. Πριν αρχίσει η σεζόν ήμουν ευχαριστημένος με το ρόστερ και εξακολουθώ να είμαι». ?

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ