Ισπανία

Ζιντάν: «Η περίπτωση του Μπείλ είναι ξεκάθαρη»

Εκτός αποστολής για ακόμα μια φορά έμεινε ο Γκάρεθ Μπέιλ, αφού ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν τον συμπεριέλαβε σε αυτή, αποδείχνοντας για άλλη μια φορά πως δεν τον υπολογίζει.

Μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης, με 3-1 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ ο προπονητής της «βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν προέβη σε δηλώσεις που ξεκαθαρίζουν το μέλλον του Γκάρεθ Μπείλ, που δεν βρισκόταν στην αποστολή.

«Είναι ξεκάθαρο το τι έκανα αυτό το σαββατοκύριακο. Η περίπτωση του Μπείλ είναι εμφανέστατη. Οι πράξεις μου μιλάνε, δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Θα δούμε τι θα κάνω την άλλη βδομάδα και τι θα γίνει τον επόμενο χρόνο», δήλωσε για τον Μπείλ ο Γάλλος τεχνικός.

Παρόλο που η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε ο Ζιντάν σχολίασε την απόδοση του Μπραχίμ Ντίαθ που σκόραρε το μοναδικό γκολ της «βασίλισσας».

«Ο Μπραχίμ έπαιξε καλά. Είναι ένας νέος και πολύ ενδιαφέρον παίκτης. Ξεκινήσαμε καλά, προηγηθήκαμε με το γκολ του, όμως το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν καλό για εμάς. Παίζαμε με δέκα παίκτες και η Σοσιεδάδ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να πάρει αυτή την νίκη», συμπλήρωσε ο «Ζιζού» που έχει αρχίσει να προετοιμάζει την ομάδα του για την επόμενη σεζόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαϊωάννου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x