Ισπανία

Ζιντάν: «Η Ρεάλ έχει 33 πρωταθλήματα, η Μπαρτσελόνα πόσα έχει;»

Τη συνολική υπεροχή της Ρεάλ σε τίτλους πρωταθλήτριας προέταξε ο Ζινεντίν Ζιντάν, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την εγχώρια κυριαρχία της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια.

Αποφασισμένος να επαναφέρει τη Ρεάλ στα πρωταθλήματα -χωρίς ωστόσο να αγχώνεται γι’ αυτό, αφού παραμένει πρώτη σε κατακτήσεις- δήλωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Καλούμενος να εξηγήσει την υπεροχή της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια (όπου μετράει 4 στους 6 τελευταίους τίτλους) ο Γάλλος την αναγνώρισε, αλλά δεν παρέλειψε να επικαλεστεί την ιστορία.

«Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εξήγηση για την υπεροχή της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι την επόμενη σεζόν θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο, αλλιώς θα είναι δύσκολα ξανά. Του χρόνου το πρωτάθλημα πρέπει να είναι ο πρώτος μας στόχος», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε:

«Τα τελευταία χρόνια τα πάνε καλά και πρέπει να το αναγνωρίσουμε και να τους συγχαρούμε, αλλά συνολικά στην ιστορία η Ρεάλ έχει πολύ περισσότερα πρωταθλήματα. Έχουμε 33 τίτλους, η Μπαρτσελόνα πόσους έχει; Εσχάτως τα πάνε καλύτερα και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x