Ισπανία

Ζιντάν: «Η Ρεάλ θα επιστρέψει εκεί που αξίζει»

Μετά από 200 μέρες μακριά από τον πάγκο της, ο Ζινεντίν Ζιντάν επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης και από το πρώτο κιόλας λεπτό της επιστροφής του, έστειλε το μήνυμα για την επόμενη μέρα.

Την «καυτή πατάτα» να βγάλει τη Ρεάλ Μαδρίτης από την κρίση, αναλαμβάνει ο Ζινεντίν Ζιντάν, που επέστρεψε στο τιμόνι των «μερένχες», μετά από 200 μέρες.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο «Ζιζού» τόνισε ότι η αποχώρηση του ήταν αναγκαία για τον ίδιο και το κλαμπ εκείνη την περίοδο, αλλά πλέον ήρθε η ώρα με δουλειά η ομάδα της Μαδρίτης να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

Αναλυτικά όσα είπε στην παρουσίαση του ο Ζιντάν

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα. Θα ξεκινήσω την σκληρή δουλειά από αύριο, ώστε να επιστρέψω την ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται.

Έφυγα γιατί το χρειαζόμουν, τόσο εγώ όσο και η ομάδα. Τώρα επιστρέφω γιατί μου το ζήτησε ο πρόεδρος και επειδή αγαπώ πολύ τον Φλορεντίνο και την ομάδα, να ‘μαι εδώ πάλι. Έχω μεγάλη επιθυμία να καθίσω και πάλι στους πάγκους. Είναι μία θέση με μεγάλη ευθύνη. Δεν ξεχνώ όλα όσα κατακτήσαμε, αλλά ούτε ξεχνά όλα όσα χάσαμε.

Ξέρω τέλεια που βρίσκομαι και που έχω έρθει. Κάποια πράγματα θα αλλάξουν. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, αυτά είναι θέματα που θα μας απασχολήσουν αργότερα, έχουμε ακόμα 11 παιχνίδια και θέλουμε να ολοκληρώσουμε καλά την σεζόν. Είχα κάποια προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά δεν ήθελα να πάω σε άλλες ομάες.

Το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα και μου ζητήθηκε να γυρίσω; Με μιας είπα ότι θα γυρίσω. Και να ‘μαι εδώ. Το θέμα δεν είναι αν θα επιστρέψει ο Κριστιάνο. Ο Κριστιάνο είναι η ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x