Champions League

Ζιντάν: «Καμία κόντρα με τον Γκουαρδιόλα»

Για το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε ο Ζινεντίν Ζιντάν, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει η παραμικρή κόντρα με τον Πεπ.

Το αυριανό ευρωπαϊκό «ραντεβού» ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι δεν επισκιάζεται από οποιαδήποτε μορφή κόντρας ανάμεσα στους δύο προπονητές. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο «Ζιζού» σε δηλώσεις του πριν το μεγάλο παιχνίδι.

«Ο αγώνας είναι Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι, όχι Ζιντάν –Γκουαρδιόλα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «Μερένχες» ενώ συμπλήρωσε:

«Ο Πεπ έχει δείξει σε Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι τη δουλειά του. Υπάρχουν πολλοί κορυφαίοι προπονητές αλλά νομίζω ότι είναι ο καλύτερος όλων. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε έναν τόσο δύσκολο αντίπαλο, θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι».

Οι δύο προπονητές έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο θεσμό. Ο Πεπ έχει κατακτήσει το τρόπαιο δύο φορές με την Μπαρτσελόνα τις σεζόν 2009 και 2011. Ο «Ζιζού» από την άλλη μετράει τρεις διαδοχικές κατακτήσεις (2016,2017,2018) με τη Ρεάλ Μαδρίτης «πιάνοντας» το ρεκόρ της Μπάγερν που κρατούσε από την τριετία 1974-1976. Το 2020 όμως στη πρώτη νοκ-άουτ φάση υπάρχει ένα εισιτήριο και μόνο μια ομάδα που θα «χαμογελάσει» στο τέλος.


Επιμέλεια: Διονύσης Αργυρός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x