Ισπανία

Ζιντάν: «Μακάρι να έφευγε ακόμη και αύριο ο Μπέιλ»

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Ζινεντίν Ζιντάν για τον Μπέιλ σε συνέντευξη Τύπου, δείχνοντάς του ξεκάθαρα το δρόμο της εξόδου.

Ξένο σώμα θεωρείται ο Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ, με τον Ζιντάν να μην τον χρησιμοποιεί στο τελευταίο φιλικό της «βασίλισσας» κόντρα στη Μπάγερν και σε δηλώσεις που κάνει κατόπιν να μη δίνει καμία πιθανότητα παραμονής του Ουαλού στη Μαδρίτη.

«Ο Μπέιλ έχει μείνει έξω από την ομάδα, επειδή η Ρεάλ θέλει να τον απομακρύνει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός και συνέχισε:

«Δεν ξέρω πότε θα φύγει, αλλά εάν γινόταν και αύριο, ακόμη καλύτερα».

Με αυτά τα σκληρά λόγια, ο Ζιντάν κάνει ξεκάθαρο πως δεν έχει σκοπό να δώσει καμία ευκαιρία στον 30χρονο εξτρέμ, ο οποίος φαίνεται ότι έχει καθίσει πάνω στο συμβόλαιο του και επιδιώκει να εξαντλήσει τη διάρκειά του.

«Δεν είναι τίποτα προσωπικό, δεν έχω κάτι με τον Μπέιλ. Ωστόσο, όταν παίρνεις αποφάσεις, έρχεται η ώρα να κάνεις αλλαγές και αυτές είναι καλύτερες για όλους. Η απομάκρυνσή του είναι θέμα του προπονητή και επίσης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος γνωρίζει την κατάσταση», δήλωσε ο 47χρονος προπονητής.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Μπέιλ, ο οποίος θυμίζουμε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Ρεάλ έως το καλοκαίρι του 2022, στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία έξι χρόνια.

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x