Ισπανία

Ζίνταν: «Σε καλή κατάσταση ο Μαρσέλο, δεχόμαστε την ήττα και συνεχίζουμε»

Στο ντεφορμάρισμα του Μαρσέλο και την εμφάνιση της Ρεάλ στον αγώνα με την Βαλένθια στάθηκε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν «δικαιολόγησε» τον Μαρσέλο παρά τις μέτριες εμφανίσεις που πραγματοποιεί την φετινή σεζόν ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Βαλένθια όπου η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε με σκορ 2-1.

«Μπορεί ο Μαρσέλο να δέχτηκε έντονη κριτική μετά την νέα ήττα της ομάδας μας από την Βαλένθια εμένα όμως μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού του συγκεκριμένου παίκτη. Βλέπω ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση αν και σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο», ανέφερε αρχικά ο Γάλλος τεχνικός ενώ για την εμφάνιση της ομάδας του στην αναμέτρηση με τις «νυχτερίδες» τόνισε:

« Δεν απειλήσαμε όπως θα έπρεπε τον αντίπαλό μας και η μόνη ουσιαστική ευκαιρία που την μετατρέψαμε σε γκολ ήταν εκείνη του Καρίμ Μπενζεμά στο 93ο λεπτό αλλά τότε ήταν πολύ αργά, καθώς το παιχνίδι ήταν ήδη 2-0. Δεν μπορώ να κατηγορήσω του παίκτες μου για τίποτα είναι μια απώλεια βαθμών και πρέπει να την δεχτούμε».

Επιμέλεια:Σταύρος Καραμαλάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x