Champions League

Ζιντάν: «Ήθελα να μείνει ο Μοράτα»

Την θέληση του να κρατήσει τον Άλβαρο Μοράτα στη Μαδρίτη εξέφρασε ο Ζινεντίν Ζιντάν, όμως, όπως τόνισε, ο Ισπανός επιθετικός «έφυγε γιατί ήθελε να παίζει περισσότερο».

Στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ ο Ζινεντίν Ζιντάν αποκάλυψε πως δεν ήθελε να δει τον Άλβαρο Μοράτα να φεύγει από την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ήταν επιλογή του Ισπανού να αποχωρήσει για βρει περισσότερο και εγγυημένο χρόνο συμμετοχής.

«Θα νόμιζε κανείς ότι δεν έχουμε καθαρόαιμο σέντερ φορ και ίσως αυτό να είναι το θέμα» δήλωσε ο Γάλλος τεχνικός για το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει άλλη λύση πέρα από τον Μπενζεμά στην κορυφή της επίθεσης, ενώ αναφέρθηκε και στον Μοράτα:

«Όσον αφορά τον Μοράτα. Εγώ ήθελα να μείνει, αλλά εκείνος ήθελε να φύγει για να παίζει περισσότερο. Τελικά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάποιον άλλον στη θέση. Δεν θέλω όμως να επαναλαμβάνομαι».

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα «αναγκαστεί» να αγωνιστεί για αρκετό καιρό χωρίς καθαρόαιμο σέντερ φορ, λόγω του τραυματισμού του Καρίμ Μπενζεμά και της μη ύπαρξης αντικαταστάτη του.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x