Ιταλία

Ζιελίνσκι: «Όλοι στη Νάπολι πιστεύουν στο πρωτάθλημα»

Στην πίστη που επικρατεί στις τάξεις της Νάπολι αλλά και της πόλης γενικότερα για την κατάκτηση του «Σκουντέτο» αναφέρθηκε ο Πιότρ Ζιελίνσκι.

Τα τελευταία χρόνια η Νάπολι έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου και θεωρείται δικαίως ως η ομάδα που μπορεί να «εκθρονίσει» την επί επτά συναπτά έτη πρωταθλήτρια Γιουβέντους.

Μάλιστα οι «παρτενοπέι» την περσινή χρονιά λίγο έλειψε να κατακτήσουν το «σκουντέτο» έπειτα από 28 ολόκληρα χρόνια, τερματίζοντας τελικά στην δεύτερη θέση και στους -4 βαθμούς από τους «μπιανκονέρι».

Με δηλώσεις του σε ιταλικά μέσα, ο Πιότρ Ζιελίνσκι στάθηκε στην έλευση του Κάρλο Αντσελότι στη τεχνική ηγεσία του συλλόγου, θεωρώντας πως έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία που υπάρχει τόσο στον σύλλογο όσο και στη πόλη του ιταλικού νότου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επιπλέον μίλησε και για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο του Champions League.

«Τα πράγματα πάνε στην ομάδα πάνε πολύ καλά με τον Αντσελότι. Όλη η πόλη της Νάπολη, όλοι οι φίλαθλοι και όσοι εργάζονται στον σύλλογο πιστεύουν στην κατάκτηση του Σκουντέτο. Είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα και πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα φέτος» ανέφερε αρχικά ο διεθνής μέσος και προσέθεσε πως: «Όσο για το Champions League κανείς δεν περίμενε να ήμασταν πρώτοι ή δεύτεροι στον όμιλο. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε τον Ερυθρό Αστέρα και αν το αποτέλεσμα στον άλλο αγώνα (Παρί- Λίβερπουλ) μας ευνοεί θα έχουμε εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση».

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x