Europa League

Ζιελίνσκι: «Δεν θα έκανα τατουάζ το τρόπαιο του Europa, πρέπει να ρωτήσω τη μαμά μου»

Μπορεί να είναι πλέον μόδα τα τατουάζ για αρκετούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο ο Πιοτρ Ζιελίνσκι δεν γίνεται να την ακολουθήσει, καθώς όπως δήλωσε θα έπρεπε να ρωτήσει την μητέρα του για να κάνει ένα.

Την άδεια από τη μητέρα του θα έπρεπε να ζητήσει ο Πιοτρ Ζιελίνσκι για να κάνει τατουάζ το τρόπαιο του Europa League, σε περίπτωση που η Νάπολι κατακτήσει την διοργάνωση, όπως δήλωσε ο ίδιος, ενώ ανέφερε πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα του για άλλα πέντε χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Πολωνός χαφ απάντησε στην συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ για τους «16» του Europa League, σε ερώτηση για το αν θα έκανε τατουάζ το τρόπαιο: «Δεν νομίζω. Θα έπρεπε να ρωτήσω τη μαμά μου».

Επιπλέον, για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του τόνισε: «Ο ατζέντης μου διαπραγματεύεται για την ανανέωση του συμβολαίου, είμαι χαρούμενος στη Νάπολι και θα ήθελα να μείνω για άλλα πέντε χρόνια για να τα δώσω όλα για αυτή την ομάδα».

Για την αυριανή αναμέτρηση ανέφερε: «Ξέρουμε πως είναι ένα αρκετά σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην υποτιμήσουμε τους αντιπάλους μας».

Επιπλέον, μίλησε για τον προπονητή του, Κάρλο Αντσελότι αλλά και για τον πρώην τεχνικό της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι: «Είμαι χαρούμενος και θέλω να συνεχίσω έτσι. Ο Σάρι και ο Αντσελότι είναι διαφορετικοί προπονητές. Ευχαριστώ τον Αντσελότι για την αυτοπεποίθηση που μου έχει δώσει, προσπαθώ να ανταποκρίνομαι στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Γιάννης Καλομοίρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x