Stoiximan Super League

Ζήκος: «Δεν πρότεινα κανέναν προπονητή στην ΑΕΚ» (video)

Διέψευσε ο Άκης Ζήκος σενάρια σύμφωνα με τα οποία πρότεινε στην ΑΕΚ τους προπονητές, Φιλίπ Μοντανιέ και Κλοντ Πιέλ. «Είναι επιτυχημένη η χρονιά», σχολίασε για τη φετινή πορεία της Ένωσης.

Ο Άκης Ζήκος αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ΑΕΚ λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την πέμπτη αγωνιστική των play off, καθώς έδωσε το «παρών» στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, ο παλαίμαχος άσος τόνισε ότι δεν πρότεινε κανέναν εκ των Κλοντ Πιέλ, Φιλίπ Μοντανιέ στην Ένωση και πως δεν είναι αυτή η δουλειά του.

«Είναι πολύ επιτυχημένη η χρονιά. Κατάφερε και πήρε το μέγιστο από όλα τα παιδιά, δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και νομίζω ότι έκαναν πολύ περισσότερα από όσα ίσως περιμέναμε. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή πορεία στην Ευρώπη, να ξεκουραστούν γιατί το χρειάζονται. «Δείχνει ότι κάνει βήματα μπροστά», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Το σημερινό παιχνίδι θα κρινόταν σε μια φάση ή ένα γκολ, δεν της έκατσε της ΑΕΚ και γι’ αυτό έληξε 0-0».

Ερωτηθείς για το αν πρότεινε τους Γάλλους τεχνικούς που βρίσκονται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, ανέφερε; «Όχι, δεν τον πρότεινα εγώ. Ούτε τον Κλοντ Πιέλ. Δεν πρότεινα κανέναν προπονητή, άλλωστε δεν είναι αυτή η δουλειά μου».

Όταν του ζητήθηκε να πει αν μεσολάβησε είπε: «Όχι, όχι. Φιλικές συζητήσεις πάντα γίνονται».

Για τον αν έχει άποψη για τους δύο προπονητές: «Τον κύριο Μοντανιέ δεν τον γνωρίζω, δεν έχω άποψη».

Για το να χρειάζεται να κάνει βήματα προς τα εμπρός και στο θέμα των Ακαδημιών: «Εύχομαι να ξεκινήσει να γίνει και αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x