Stoiximan Super League

Ζιλέ: «Στο τέλος του πρώτου γύρο να είμαστε στην κορυφή»

Την αισιοδοξία του πως ως το τέλος του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γκιγιόμ Ζιλέ.

Τις δυσκολίες της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό ανέφερε με δηλώσεις του ο Γκιγιόμ Ζιλέ.

Ο Βέλγος χαφ του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τον προσεχή αντίπαλο των «ερυθρολεύκων» μία ομάδα ιδιαίτερα δύσκολη η οποία διακρίνεται για την αποτελεσματική άμυνά της.

Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του για το ότι ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague ως το τέλος του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΝOVA:

Για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Λεβαδειακό: «Ο αντίπαλός μας είναι μία πάρα πολύ δυνατή στην άμυνα. Γνωρίζω έναν επιθετικό που έχω αντιμετωπίσει στη Γαλλία, τον Μπραντάο, αλλά και τον προπονητή τον Ανιγκό. Είναι μία ομάδα η οποία πιστεύω πως θα μας δυσκολέψει πολύ. Στην άμυνα είναι πολύ αποτελεσματική. Ωστόσο, δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην επίθεση, καθώς δεν πετυχαίνει πολλά γκολ. Όμως πιστεύω πως θα μας δυσκολέψει. Από τη στιγμή που έχουμε μόλις δύο βαθμούς διαφορά, θα πρέπει να την κερδίσουμε».

Για το αν είναι αισιόδοξος για επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή: «Εκεί πρέπει να βρίσκεται ο Ολυμπιακός και εκεί θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε ξανά. Έχουμε βρεθεί σε έναν δύσκολο όμιλο στην Ευρώπη και εκεί δεν μπορούμε να ελέγξουμε τα πράγματα, όμως στο πρωτάθλημα θα παίξουμε με τις ομάδες που δεν έχουμε παίξει ακόμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και θέλουμε να είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκεί θέλουμε να βρισκόμαστε και στο τέλος του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x