Ισπανία

«Ζηλεύει» τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Λουίς Ενρίκε

Την επιθυμία του η Μπαρτσελόνα να είχε αντίστοιχα δύσκολο πρόγραμμα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αυτό θα σήμαινε πως θα αγωνιζόταν ακόμα στο Champions League, εξέφρασε ο Λουίς Ενρίκε.

Για τα καλά "άναψε" η μάχη τίτλου στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά τη μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, με την «βασίλισσα» να έχει να υπερβεί και το εμπόδιο των αυξημένων υποχρεώσεων, λόγω της συμμετοχής της στην ημιτελική φάση του Champions League.

Την άποψη αυτή, ωστόσο, δεν ενστερνίζεται ο προπονητής του καταλανικού συλλόγου, Λουίς Ενρίκε. Ο 46χρονος τεχνικός επισήμανε πως μπορεί το πρόγραμμα της Ρεάλ να είναι πιο βεβαρημένο, ωστόσο θα ήθελε το ίδιο να ίσχυε και για την Μπαρτσελόνα, καθώς αυτό θα σήμαινε πως θα βρισκόταν και αυτή στα ημιτελικά του Champions League.

«Εύχομαι και εμείς να είχαμε παρόμοιο πρόγραμμα με τη Ρεάλ, καθώς, σε αυτήν την περίπτωση, θα συμμετείχαμε ακόμη στο Champions League. Έχουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια και οι αναμετρήσεις με τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία είναι τα πιο επικίνδυνα. Δεν νομίζω πως η Ρεάλ είναι φαβορί για τον τίτλο. Θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις μέχρι το τέλος», ήταν τα λόγια του Λουίς Ενρίκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x