Γαλλία

Ζιουλί: «Πιο επαγγελματίας ο Εμπαπέ από τον Μέσι στα 18»

Περισσότερο επαγγελματίας φαίνεται ο Κιλιάν Εμπαπέ στα μάτια του Λουντοβίκ Ζιουλί από όσο ήταν ο Λιονέλ Μέσι στην ηλικία των 18 ετών.

Αν και μόλις 18 χρονών ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι τρομερός επαγγελματίας. Περισσότερο από ότι ήταν ο Λιονέλ Μέσι στην ίδια ηλικία. Αυτό τουλάχιστον πιστέυει ο πρώην συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα (2004-2007) Λουντοβίκ Ζιουλί, σύμφωνα με όσα είπε στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό «RMC».

«Ο Εμπαπέ έχει τρομερές προοπτικές. Έχει τα πάντα για να γίνει σπουδαίος, είναι επαγγελματίας και έχει υγιές μυαλό. Διάλεξε την Παρί Σεν Ζερμέν για να εξελιχθεί. Είναι πιο επαγγελματίας από ότι ήταν ο Μέσι στην ηλικία του. Ξέρει καλύτερα να πώς να διαχειριστεί το σώμα του. Ο Λέο είχε πολλές ανησυχίες για την υγεία του όσο μεγάλωνε. Ήταν πιο περίπλοκο για αυτόν. Ο Κίλιαν έχει το πλεονέκτημα να ξέρει καλύτερα τον εαυτό του και να αναρρώνει σωστά», ανέφερε ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός.

Ο 18χρονος διεθνής επιθετικός, που πήρε μεταγραφή στην Παρί από την Μονακό έναντι 170 εκατ. ευρώ, έχει πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα με 3 γκολ σε 6 αγώνες.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x