Αγγλία

Ζιρού: «Δικαίως ξεκίνησε βασικός ο Μοράτα»

Ο Αλβάρο Μοράτα είναι η βασική επιλογή του Μαουρίτσιο Σάρι, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Τσέλσι, αντί του Ολιβιέ Ζιρού, με το Γάλλο επιθετικό να θεωρεί δίκαιη την επιλογή του Ιταλού τεχνικού.

Δίκαιη θεωρεί ο Ολιβιέ Ζιρού την απόφαση του Μαουρίτσιο Σάρι να ξεκινάει βασικό τον Αλβάρο Μοράτα και στέκεται στο γεγονός ότι ο ίδιος δεν ήταν στην προετοιμασία των «μπλε» από την αρχή της σεζόν.

Παρά την ένδειξη εμπιστοσύνης από τον Ιταλό τεχνικό, ο Ισπανός φορ δεν είχε τον ίδιο αντίκτυπο στα πρώτα παιχνίδια της Τσέλσι, με τον Μοράτα να δέχεται σκληρή κριτική για τις εμφανίσεις του, όπως την περασμένη σεζόν.

Ο Γάλλος διεθνής διακρίνει μονό τα θετικά στοιχεία από αυτόν τον ανταγωνισμό όμως, καθώς στοχεύει να κλειδώσει θέση βασικού στους Λονδρέζους.

«Υπήρξε πάντα ένας δίκαιος ανταγωνισμός μεταξύ μας, θα προσπαθήσουμε και οι δύο να ενισχύσουμε την ομάδα ώστε να πετύχουμε τους στο στόχους μας», δήλωσε ο 31χρονος επιθετικός των «μπλε».

«Ο Αλβάρο έκανε καλή αρχή, έπαιξε σε ολόκληρη την pre-season. Ήταν δίκαιο να ξεκινήσει βασικός. Είμαι χαρούμενος που έχω έναν συμπαίκτη σαν αυτόν, με ωθεί να κάνω καλύτερος. Είναι θετικό και για τους δυο μας», επεσήμανε.

Τον λόγο που δεν ήταν ο ίδιος η επιλογή του Σάρι στην βασική εντεκάδα εξήγησε ο Ζιρού.

«Δεν είχα παίξει στην αρχή της σεζόν γιατί άργησα να επιστρέψω από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Έπρεπε να είμαι υπομονετικός, έπρεπε να φτάσω σε ένα αξιοπρεπές φυσικό επίπεδο», εξήγησε.

Επιμέλεια: Ελένη Μαστραντώνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x