Αγγλία

Ζιρού: «Μας έχουν μάθει καλά οι αντίπαλοι»

Για την πρώτη απώλεια βαθμών της Τσέλσι στη φετινή Premier League μίλησε ο Ολιβιέ Ζιρού, τονίζοντας πως οι αντίπαλοι έχουν αρχίσει να μαθαίνουν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.

Η Τσέλσι έμεινε στη «λευκή ισοπαλία» με τη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου την Κυριακή, με το νικηφόρο σερί της να λαμβάνει τέλος στην έκτη αγωνιστική της φετινής Premier League. Ο Ολιβιέ Ζιρού με δηλώσεις του επισήμανε πως οι υπόλοιπες ομάδες έχουν αρχίσει να μαθαίνουν τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, ενώ μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αντιδράσουν οι "μπλε".

«Πάντα προσπαθώ να μετατρέπω τον εκνευρισμό σε κάτι θετικό ενόψει του επόμενου παιχνιδιού. Τώρα θα κοιτάξουμε τι πήγε λάθος σε αυτό το παιχνίδι. Αν και δεν παίξαμε τόσο καλά, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι στο τέλος», δήλωσε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Ήταν απογοητευτικό που χάσαμε δύο βαθμούς, η Γουέστ Χαμ ήταν πολύ χαρούμενη με την ισοπαλία. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι το σαββατοκύριακο και θέλουμε να δείξουμε τη δύναμη και τον χαρακτήρα μας. Δεν λέω πως το πρόβλημα είναι στην τακτική μας. Μερικές φορές πρέπει εμείς, σαν ποδοσφαιριστές, να αναγνωρίζουμε τον καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες».

Για το τι ακριβώς πήγε στραβά για την Τσέλσι στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Γουέστ Χαμ, είπε: «Μερικές φορές ήμασταν βιαστικοί στο παιχνίδι μας και δεν είχαμε υπομονή. Τώρα οι αντίπαλοί μας αρχίζουν και μας μαθαίνουν καλά, οπότε ίσως πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Ίσως να πρέπει επίσης να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μια δύσκολη κατάσταση αλλά πρέπει να δείξουμε πόσο δυνατό χαρακτήρα έχουμε και να απαντήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Σαν ομάδα, δεν καταφέραμε να βρούμε τη λύση.

Προσπαθήσαμε πολύ να παίξουμε από τον άξονα και απέναντι σε δυνατές και πολυπρόσωπες άμυνες σαν της Γουέστ Χαμ, είναι δύσκολο να βγάλεις συνδυασμούς. Ίσως να έπρεπε παίξουμε περισσότερο από τα άκρα και να κάνουμε περισσότερες σέντρες στην περιοχή τους. Ήταν λίγο απογοητευτικό, το γνωρίζουμε αυτό, και θα δουλέψουμε για να το διορθώσουμε. Θέλουμε να επανακάμψουμε το συντομότερο δυνατό»
, πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x