Αγγλία

Ζιρού: «Θα παλέψω για τη θέση μου στην Τσέλσι»

Αποφασισμένος να διεκδικήσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στην Τσέλσι εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ολιβιέ Ζιρού.

Η φετινή χρονιά δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολιβιέ Ζιρού στην Τσέλσι.

Ο τεχνικός των Λονδρέζων, Μαουρίτσιο Σάρι, δείχνει να προτιμά τον Άλβαρο Μοράτα για τη κορυφή της επίθεσης των «μπλε», με τον 32χρονο Γάλλο επιθετικό να έχει αγωνιστεί σε 9 παιχνίδια στην Premier League, αλλά μόλις σε τέσσερα ως βασικός.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό είχαν αναπτυχθεί φήμες που τον ήθελαν «φευγάτο» από το «Στάφορντ Μπριζ», λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του.

Παρόλα αυτά, ο διεθνής Γάλλος, με δηλώσεις του σε Μέσο της πατρίδας του, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες, ενώ αντίθετα εμφανίστηκε αποφασισμένος να διεκδικήσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα της Τσέλσι.

«Δεν σκέφτομαι να φύγω για να κρατήσω τη θέση μου στην εθνική. Νιώθω σαν να είμαστε πίσω αρκετούς μήνες όταν με ρωτούσαν το ίδιο πράγμα πριν το Μουντιάλ. Σήμερα, είμαι ήρεμος και αρκετά χαρούμενος με τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Δεν χρειάζεται να πιέζω τον εαυτό μου παραπάνω από ότι πρέπει
» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε πως: «Φυσικά και είμαι ανταγωνιστικός και θα ήθελα να παίζω περισσότερα λεπτά στην Τσέλσι. Αλλά, βρίσκομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο με πολύ σπουδαίους παίκτες. Θα παλέψω για την θέση μου και για εμένα δεν τίθεται θέμα αποχώρησης, γιατί έχω μάθει να μην τα παρατάω».

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x