Οι ημέρες περνάνε, ωστόσο στον Απόλλωνα Σμύρνης δεν μπορούν να… ηρεμίσουν! Οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας είναι εκνευρισμένοι με την αντιμετώπιση της διαιτησίας, τόσο στο τελευταίο ματς με τον Παναθηναϊκό όσο και σε μερικά ακόμη κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι «κυανόλευκοι» θεωρούν πως η διαιτησία τους έχει στερήσει τέσσερις βαθμούς κόντρα σε Παναθηναϊκό και Λαμία και αναμένεται να προβούν σε ορισμένες ενέργειες. Στον Απόλλωνα σκεφτόντουσαν από την Κυριακή να διαμαρτυρηθούν στην ΚΕΔ, κάτι που επιβεβαίωσαν σήμερα με ανακοίνωσή τους.

Συγκεκριμένα, κατέθεσαν αίτημα προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, μέσω του οποίου ζητάνε άμεσα ακρόαση ώστε να εκφράσουν τον προβληματισμό τους για την διαιτησία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κατέθεσε σήμερα αίτημα προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας μέσω του οποίου ζητά άμεσα ακρόαση από τα μέλη της. Η ΠΑΕ προτίθεται να εκφράσει στα μέλη της ΚΕΔ τον προβληματισμό της για θέματα διαιτησίας.

Παράλληλα, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ έκανε γνωστό πως λύθηκε το συμβόλαιο του Βασίλη Βαλλιάνου, ο οποίος δεν υπολογιζόταν από το τεχνικό επιτελείο.

Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Βαλλιάνο. Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα και του εύχεται καλή τύχη στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ