Την άρση της τιμωρίας του Αμρ Ουάρντα από την εθνική Αιγύπτου ζητάει εμμέσως ο Μοχάμεντ Σαλάχ, με μήνυμα που έστειλε μέσω social media.

Ο σταρ των Αιγύπτιων περιέγραψε την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης που κατηγορείται ο παίκτης του ΠΑΟΚ, χωρίς να τον κατονομάσει, χαρακτηρίζοντας την αποβολή από την ομάδα ως «εύκολη λύση».

Τόνισε, επιπλέον, πως πιστεύει στις δεύτερες ευκαιρίες, αλλά και στην ανάγκη να υπάρξει σωστή καθοδήγηση, αντί για παραγκωνισμός.

«Οι γυναίκες πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον μεγαλύτερο σεβασμό. “Όχι” σημαίνει “όχι”. Αυτά τα πράγματα είναι και πρέπει να παραμείνουν οι ιερά. Πιστεύω, επίσης, ότι πολλοί που κάνουν λάθη μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο και δεν πρέπει να στέλνονται κατευθείαν στην γκιλοτίνα, που είναι και η πιο εύκολη διαφυγή», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια με νέο Tweet πρόσθεσε:

«Πρέπει να πιστέψουμε στις δεύτερες ευκαιρίες. Πρέπει να καθοδηγούμε και να εκπαιδεύουμε. Ο παραγκωνισμός δεν είναι η απάντηση».


Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ