Stoiximan Super League

Ζητάει χρόνο ο Γιορέντε, πιο κοντά ο Ελ Αραμπί

Τα δεδομένα για την ενίσχυση της επίθεσης στον Ολυμπιακό.

Η απόκτηση ενός σέντερ φορ θα είναι, εκτός απροόπτου, η επόμενη προσθήκη στο ρόστερ του Ολυμπιακού ενόψει της σημερινής συμφωνίας με τον Ρουμπέν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος στόπερ έφτασε χθες το βράδυ στην Αθήνα και σήμερα θα ολοκληρωθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων η μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, επομένως, κινούνται για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα δώσει λύσεις στο σκοράρισμα για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ψηλά στη λίστα φαίνεται πως είναι ο Φερνάντο Γιορέντε. Ο Ισπανός επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Τότεναμ, όμως προτεραιότητά του φαίνεται πως είναι ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Για αυτό το λόγο στις επαφές που έχουν γίνει μεταξύ των δύο πλευρών, ο 35χρονος στράικερ ζητάει λίγο χρόνο για να δώσει την απάντησή του, ενώ παράλληλα φαίνεται πως βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μίλαν, της Ίντερ και της Ρόμα!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κόκκινου Πρωταθλητή, πιο κοντά στον Ολυμπιακό δείχνει να είναι ο Μαροκινός (33 ετών) Γιουσούφ Ελ Αραμπί, ο οποίος και εκείνος έχει μείνει ελεύθερος από την Αλ Ντουχαΐλ.

Παράλληλα, εξετάζεται και η περίπτωση του 31χρονου Μπέντζαμιν Μουκάντζο, με τον Καμερουνέζο φορ να έμεινε και εκείνος ελεύθερος από ομάδα της Κίνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x