Stoiximan Super League

Ζήτημα τα 10 εκατ. για να αποφευχθεί η κατάρρευση

Στο ποσό που χρειάζεται άμεσα ό Παναθηναϊκός για να επιβιώσει έχουν καταλήξει οι άνθρωποι της «PAN ASIA» και οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη.

Στη περίπτωση των διαπραγματεύσεων του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παιρόζ Πιέγκμπονσαντ υπάρχει ένα δεδομένο… καθώς και οι δύο πλευρές θέλουν για τους δικούς τους λόγους να γίνει το μεγάλο deal. Ωστόσο, σε τέτοιες διαπραγματεύσεις δεν αρκεί η καλή διάθεση, αλλά μετρούν οι πράξεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Livesport οι συνεργάτες του Πιέγκμπονσάντ έχουν εκτιμήσει ότι χρειάζονται κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για να αποτραπεί η κατάρρευση. Το ποσό αυτό υπολογίζεται ανεξάρτητα από την προσπάθεια για την αλλαγή της ποινής υποβιβασμού, γιατί δεν αρκεί η βοήθεια των ποδοσφαιρικών αρχών και της πολιτείας, αλλά και ο Παναθηναϊκός πρέπει να πληρώσει.

Η «PAN ASIA» ζητάει από τη πλευρά Αλαφούζου να βάλει τα 4 εκατ. και αυτή να καταβάλλει τα υπόλοιπα 6, έτσι ώστε να γίνει μια καλή αρχή.

Την ίδια ώρα θολό παραμένει το τοπίο σχετικά με την ημέρα άφιξη τους Πιέγκμπονσαντ στην Αθήνα. Στα περισσότερα δημοσιεύματα αναφέρεται ότι θα έρθει την επόμενη εβδομάδα, αλλά υπάρχουν και αυτοί που ισχυρίζονται ότι θα έρθει νωρίτερα απλά υπάρχει απόλυτη μυστικότητα για προφανείς λόγους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x