Stoiximan Super League

Ζήτησαν φορ εκατομμυρίου από Παϊρότζ Δώνης και Νταμπίζας

Αίτημα στον Ταϊλανδό να εγκρίνει άμεσα την απόκτηση σέντερ φορ κλάσης με υψηλό κασέ και αγορά από την ομάδα του για να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό.

Μπήκαμε σε εβδομάδα που ολοκληρώνεται με την έναρξη του πρωταθλήματος και ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ φορ.

Όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας έχουν ζητήσει από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ εν όψει της επικείμενης ολοκλήρωσης του deal για την απόκτηση του πακέτου μετοχών της ΠΑΕ να εγκρίνει ένα μεγάλο μπάτζετ για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες των «πράσινων» έχουν εντοπίσει μια εξαιρετική περίπτωση φορ που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να έρθει άμεσα, δίχως να χρειάζεται χρόνο καθώς έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του. Πρόκειται, ωστόσο, για ποδοσφαιριστή που έχει κασέ κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, ενώ δεσμεύεται και με συμβόλαιο, συνεπώς θα χρειαστεί και ένα σεβαστό ποσό για την αγορά του.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει προχωρήσει τόσο τις επαφές με τον συγκεκριμένο στόχο, που αν ο Ταϊλανδός επίδοξος νέος ιδιοκτήτης εγκρίνει το κονδύλι, τότε η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα και ο παίκτης θα υπολογίζεται αν όχι για την πρεμιέρα με την Ξάνθη, τότε στο ματς της δεύτερης αγωνιστικής.

Σε περίπτωση που η πλευρά Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν δεχτεί να εγκρίνει κονδύλι ωσότου ολοκληρωθεί και με τη βούλα η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στο αρχικό πλάνο διαθέτοντας ένα ποσό 400-500 χιλιάδων ευρώ για τον επιθετικό και χωρίς να πρόκειται για αγορά αλλά μόνο για ελεύθερο ή δανεικό ποδοσφαιριστή.

Η απάντηση του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στο αίτημα των Δώνη-Νταμπίζα πιθανώς να κρίνει και το πώς θα υποδεχτεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού το νέο (;) ιδιοκτήτη. Είναι προφανές πως αν συνδυάσει την έλευσή του με μια δυνατή μεταγραφή που θα ανεβάσει επίπεδο την ποιότητα της ομάδας ο κόσμος θα «ζεσταθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x