Γαλλία

Ζήτησε Μοράτα από τον Κελαϊφί ο Νεϊμάρ

Την απόκτηση του Άλβαρο Μοράτα φέρεται να έχει εισηγηθεί στον ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν ο Νεϊμάρ, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου.

Στην επόμενη σεζόν φαίνεται πως έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του ο Νεϊμάρ, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα στη Γαλλία φαίνεται πως θα καταλέξει στα χέρια της Παρί Σεν Ζερμέν και οι πρωτευουσιάνοι βρίσκονται στους «16» του Champions League (όπου και θα αντιμετωπίσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης).

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Don Balon», ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει εισηγηθεί στον Νασέρ Αλ Κελαϊφί την απόκτηση του Αλβάρο Μοράτα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ένας από τους λόγους που έκανε τη συγκεκριμένη εισήγηση στον ιδιοκτήτη του γαλλικού συλλόγου είναι οι κακές σχέσεις του με τον Έντινσον Καβάνι.

Μάλιστα, για να στηρίξει τη συγκεκριμένη άποψη φέρεται ο διεθνής άσος να είπε πως ο Ισπανός θα «κουμπώσει» καλύτερα μαζί του και με τον Κιλιάν Εμπαπέ στη γραμμή κρούση της Παρί.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι η Τσέλσι είχε δαπανήσει κοντά στα 80 εκατ. ευρώ για να πάρει τον παίκτη από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x