Μετά από αρκετό καιρό σκέψεων και ζυμώσεων, φαίνεται πως ο Γκουστάβο Πογέτ κατέληξε σε έναν συγκεκριμένο παίκτη που θέλει να εντάξει στο δυναμικό της ΑΕΚ. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει κάνει ήδη την πρώτη του εισήγηση στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρόκειται για παίκτη από πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής, που αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός, αλλά έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες, καθώς είναι πιο μεγαλόσωμος και αθλητικός. Σύντομα θα ξεκαθαρίσει αν η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να υλοποιηθεί, την ώρα που ο «Γκας» είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τη διοίκηση και τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και για άλλες θέσεις. Η επιθυμία για την απόκτηση ενός σέντερ φορ παραμένει, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο απόκτησης και στόπερ.

Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί θα υπάρχει… πανστρατιά στα Σπάτα, καθώς επιστρέφουν από την άδειά τους τόσο ο προπονητής, όσο και οι ξένοι παίκτες που είχαν την ευχέρεια να λείψουν και από το χθεσινό πρόγραμμα. Εξαίρεση αποτέλεσαν οι Γκάλο και Τζεμπούρ, που γυμνάστηκαν και χθες κανονικά. Έτσι αρχίζει η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πλατανιά στην Κρήτη (15:00).

TAGS: A.E.K.