Stoiximan Super League

Ζήτησε προσοχή από τους φιλάθλους της η ΑΕΚ

Να σεβαστούν την απόφαση απαγόρευσης μετακινήσεων και να μην δώσουν αφορμή για τιμωρία της ομάδας ζήτησε από τους οπαδούς της η ΑΕΚ, ενόψει του εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα.

Τον κίνδυνο τιμωρίας που μπορεί να στερήσει πολύτιμους βαθμούς από την ΑΕΚ υπενθύμισαν οι «κιτρινόμαυροι», ενόψει του ματς με την Κέρκυρα για την προτελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν από τον κόσμο τους να σεβαστούν την απαγόρευση μετακινήσεων οπαδών και να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της ομάδας μέχρι το φινάλε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της στην Κέρκυρα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, ότι και για τον αγώνα της Κυριακής 29 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Κέρκυρας ισχύει η υπουργική απόφαση απαγόρευσης τόσο της οργανωμένης όσο και της μεμονωμένης μετακίνησης των φίλων της ομάδας μας.

Παρά το γεγονός ότι και αυτός ο αγώνας αποτελεί γιορτή για την ομάδα και τον κόσμο μας, η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητάει από τους φιλάθλους την απόλυτη συμμόρφωση με τη συγκεκριμένη απόφαση, καθώς σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας, κάτι το οποίο όλοι απευχόμαστε για την πρωταθλήτρια Ελλάδας 2018!

Καλείστε, κάτι που έχετε κάνει σε ολόκληρη τη διάρκεια της εφετινής προσπάθειας, να προστατεύσετε πάνω απ’ όλα τα αγωνιστικά συμφέροντα της ομάδας μας προκειμένου να μην δημιουργηθεί ο παραμικρός κίνδυνος και να μην δώσουμε την οποιαδήποτε αφορμή για τιμωρία της ΑΕΚ. Είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να συμμορφωθούμε με την υπουργική απόφαση
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x