Champions League

Ζήτησε συγγνώμη από τον Κλοπ ο Κόβατς για τη χειραψία

Ο Γιούργκεν Κλοπ ενοχλήθηκε έντονα όταν ο Νίκο Κόβατς δεν του έδωσε το χέρι στο σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης στο «Άνφιλντ».

Ο Γιούργκεν Κλοπ ενοχλήθηκε έντονα όταν ο Νίκο Κόβατς δεν του έδωσε το χέρι στο σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης στο «Άνφιλντ», όμως ο κόουτς της Μπάγερν Μονάχου εξήγησε ότι ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση και ζήτησε συγγνώμη από τον συμπατριώτη του.

Ο Κλοπ, μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο ματς της Λίβερπουλ με τους Βαυαρούς στο ισόπαλο 0-0, το βράδυ της Τρίτης, κατευθύνθηκε στον πάγκο των φιλοξενούμενων για να χαιρετήσει τον συνάδελφό του, όμως, εκεί έγινε ένα μικρό μπέρδεμα.

Όπως εξήγησε ο Κόβατς: «Στη Γερμανία συνηθίζουμε πρώτα να πηγαίνουμε προς τους παίκτες μας και μετά να δίνουμε το χέρι στον αντίπαλο προπονητή, όμως είμαστε σε αγγλικό έδαφος που γίνετυαι το αντίστροφο. Απολογήθηκα αμέσως και επανόρθωσα προς τον Γιούργκεν».

Από την πλευρά του και ο τεχνικός της Λίβερπουλ ανέφερε ότι: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη στιγμή εκείνη... Εγώ ήθελα να δώσω κατευθείαν το χέρι στον Νίκο κι αυτός πήγε στους παίκτες του, όμως ήρθε αμέσως πίσω και απολογήθηκε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x