Super League 2

Ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Ηρακλή ο Ελευθερόπουλος

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά την αγωνιστική κατάρρευση του Ηρακλή και την ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας με 4-3.

Ο Ηρακλής αν και προηγήθηκε στο Καυτανζόγλειο με 3-1 του Απόλλωνα Λάρισας, εντούτοις με μια πρωτοφανής καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο ηττήθηκε με 4-3.

Ο τεχνικός του «γηραιού», Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε αρκετά απογοητευμένος για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τον κόσμο για το αποτέλεσμα αυτό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη για το δεύτερο ημίχρονο και για την ήττα, αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που μπορώ να κάνω. Πρέπει να το ξεπεράσουμε γιατί σε 72 ώρες έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι που θα παίξει ρόλο η ψυχολογία. Η ομάδα ξεκίνησε εκπληκτικά νικούσαμε 3-1 και είχαμε τρία δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μόλις δεχτήκαμε το γκολ και λόγω της κακής ψυχολογίας έγινε αυτό που δεν έπρεπε να γίνει».

Για το αν είναι ακόμα εφικτός ο στόχος της ανόδου: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές να επαναπροσδιορίσουμε τα πράγματα, αλλά τονίζω ότι έχουμε άλλον ένα αγώνα την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο».

Για την αγωνιστική κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο: «Η ομάδα δημιουργήθηκε αργά, αλλάξανε τρεις προπονητές μέσα σε τρεις μήνες και τα παιδιά δεν είχαν ψυχολογία, η οποία στράβωσε από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και έπειτα. Την Κυριακή θα είμαι εδώ με τρία παιχνίδια σε δέκα μέρες. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν στοιχεία από αυτά που έχουμε δουλέψει, στο δεύτερο απλά δεν υπήρχανε».

Για τις αλλαγές των Κλέιτον και Περόνε: «Είναι ο σωματικός παράγοντας. Ο Περόνε είχε ένα χτύπημα και ο Κλέιτον δεν άντεχε άλλο, το ταξίδι μας ταλαιπώρησε σε συνδυασμό με την μεγάλη ηλικία που έχει η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x