Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αδικοχαμένου Αστόρι εξέφρασε ο Ντάνι Άλβες, συμπληρώντας ωστόσο ότι «σε αυτόν τον κόσμο πεθαίνουν χιλιάδες παιδιά για διάφορους λόγους χωρίς να ενδιαφέρεται κανείς».

Όπως ήταν αναμενόμενο οι δηλώσεις του δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες, με τον Μάριο Μπαλοτέλι να είναι αυτός που τοποθετήθηκε απαντώντας στον Βραζιλιάνο μπακ: «Δεν ήταν λάθος αυτό που είπε, αλλά θα μπορούσε να κρατήσει την άποψη για τον εαυτό του, τη συγκεκριμένη στιγμή. Δεν μπορείς να κάνεις τέτοιες δηλώσεις όταν πρόκειται για τον θάνατο κάποιου».

Ο Άλβες βλέποντας τα σχόλια του Ιταλού επιθετικού δικαιολόγησε τα λεγόμενά του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter: «Δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν, όπως ισχυρίζεται ο Μπαλοτέλι. Ζούμε σε έναν κόσμο όπου συνήθως πρέπει να είμαστε υποκριτές για να μας εκτιμήσουν οι άνθρωποι. Τέλος πάντων, εάν προσβλήθηκε κανείς, ζητώ συγνώμη».
Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ