Stoiximan Super League

«Ζήτησε τον Μάριο Μπράνκο ο Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ-Βλέπει θετικά συνεργασία και με Σόλσκιερ»

Σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η «Sun», καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, ο Ζοσέ Μουρίνιο ζήτησε στη Γιουνάιτεντ τον Μάριο Μπράνκο του ΠΑΟΚ για αθλητικό διευθυντή.

Εκλεκτός του Ζοσέ Μουρίνιο για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο Μάριο Μπράνκο, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, στο πόστο του διευθυντή ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει σημερινό ρεπορτάζ της «Sun», σύμφωνα με το οποίο, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε προτείνει την πρόσληψή του συμπατριώτη του για μια θέση την οποία η Γιουνάιτεντ δεν είχε ποτέ κάποιο πρόσωπο.

«Ο Μπράνκο είναι στον ΠΑΟΚ μόλις για έναν χρόνο και έχει αναγεννήσει την ομάδα, δουλεύοντας εκπληκτικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Ωστόσο, θα έβλεπε πολύ ζεστά την ευκαιρία να μετακομίσει στο “Ολντ Τράφορντ” και να δουλέψει μαζί με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. “Ο Μάρκο έχει όλα τα προσόντα να δουλέψει στο κορυφαίο επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι αναγεννημένος και ανερχόμενη δύναμη στην Ευρώπη χάρη σε αυτόν”, αναφέρει πηγή κοντά στον Μπράνκο», καταλήγει στο δημοσίευμά του το αγγλικό μέσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x