Πορτογαλία

«Ζόρικη» πρόκριση χωρίς Μήτρογλου για Μπενφίκα

Η απουσία του Κώστα Μήτρογλου από την αποστολή δυσκόλεψε την Μπενφίκα που παραχώρησε εντυπωσιακό 3-3 στην Εστορίλ, όμως προκρίθηκε στον τελικό του πορτογαλικού Κυπέλλου.

Η Μπενφίκα ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Εστορίλ στο «Ντα Λουζ», χωρίς τον Κώστα Μήτρογλου στην αποστολή, στο δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό του πορτογαλικού Κυπέλλου και, σε συνδυασμό με τη νίκη της 2-1 στην έδρα της αντιπάλου της στην πρώτη αναμέτρηση, πήρε, έστω και δύσκολα, την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Γκιμαράες, έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου στη Superliga, στην οποία προηγείται με +1 της Πόρτο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 και 1-2 στην πρωτεύουσα με τα γκολ των Γκόμες στο 31’ και Καρλίτος στο 46’. Ο Καρίγιο στο 33’ και ο Ζίβκοβιτς στο 54’ ισοφάρισαν αντίστοιχα σε 1-1 και 2-2, ο Ζόνας φάνηκε πως «καθάρισε» στο 72΄για τους «αετούς», όμως ο Γκόμες στο 78’ ισοφάρισε και άγχωσε τους παίκτες του Ρουί Βιτόρια, αλλά η Γκιμαράες δεν κατάφερε να φτάσει στην ολική και συνάμα ιστορική «ανατροπή».

Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Ζούλιο Σέζαρ, Αντρέ Αλμέιδα, Λισάντρο Λόπεζ, Λίντελοφ, Γκριμάλντο, Καρίγιο (82’ Σάλβιο), Σάμαρης, Φιλίπε Αουγκούστο (56’ Πίτσι), Τσέρβι, Ζίβκοβιτς, Ράφα Σίλβα (69’ Ζόνας)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x